retro gépek A-tól Z-ig

Adatvédelem

frescho.hu

Az oldalon HTTP-sütiket használok a jobb működésért.

Ezek például a contact formnál, vagy hozzászólásoknál jönnek létre, ha az adatok elmentését kéred.

Hozzászólások

További adatok kerülnek tárolásra, de az ilyenkor tárolt adatokat nem osztom meg harmadik személlyel. A kommentelő által megadott név, email cím, IP-je és a hozzászólás ideje, ami a hozzászólás megjelenítéséhez szükséges. Ezen felül a böngésző típusa, ami a spamek kiszűrésében segít

Más oldalakról beágyazott tartalom

A bejegyzések tartalmazhatnak más oldalról beágyazott extra tartalmat. (képek, videók…) Ezekben az esetekben a beágyazott tartalom úgy viselkedik, mintha az eredeti oldalt látogattad volna meg.

Ezek az oldalak információkat gyűjthetnek (Third-party követés, HTTP-sütik, aktivitás követés) főként, ha ezekbe a szolgáltatásokba be vagy lépve.

Analízis

Az adatokat anonimizálás után statisztikai céllal kezelem, mint például az érdekesebb tartalom kiválasztása. Az adatokat maximum 1 évig tárolom kivéve a teljesen visszakövethetetlen aggregált adatokat, mint amilyen például a cikk látogatottsági számláló.

Adatmegosztás harmadik féllel

Nem osztok meg adatot harmadik féllel.

Adatok megtartása

Ha kommentet hagysz, akkor azt időkorlát nélkül megtartom.

Regiszrált felhasználók adatait törlésig tárolom. A felhasználók szabadon hozzáférhetnek és módosíthatják a saját adataikat. Az adminisztrátorok is szabadon láthatják és módosíthatják a felhasználók adatait.

Saját adatokhoz köthető jog

Ha saját felhasználód van, vagy hozzászóltál, akkor jogod van arra, hogy az összes rólad rögzített adatot megtudd, illetve ezek végleges törlését kérd. Ezek alól kivételt jelent a technikailag azonosíthatatlan (anonimizált) adat.

Views: 20